RSS Feed

Wie zijn wij?

Wij heb deze site gemaakt om de mensen te informeren over hoe leuk het restaureren van oude auto’s kan zijn. U hoeft echt geen automonteur te zijn, om oude auto,s te kunnen restaureren.

Je hebt alleen een gezond verstand en een beetje lef nodig. En mocht u er niet uit kunnen komen, dan zijn er veel mensen van de diverse clubs die u graag willen helpen. Het is toch een prachtig idee om onze kinderen de auto,s van onze voorouders te kunnen laten zien!

Ook ik ben in 1999 begonnen met het restaureren van oude auto’s. Ik kocht mijn eerste oldtimer. We hadden een huis gekocht met een grote schuur, dus nu eindelijk had ik de ruimte om een auto op te knappen. Na veel oldtimer beurzen te hebben bezocht en veel boeken te hebben gelezen, was ik op een Morris Minor gevallen.

Ik vond dat een leuke nostalgische auto met een mooie uitstraling. Na goed informeren viel het mij op, dat er nog veel van die auto’s rondreden en dat er weinig verschil was tussen een auto die in 1955 gemaakt was of in 1975. Daarnaast was het een Engelse auto en ik heb niets met Engeland.

Dit was de reden om van deze auto af te stappen en te gaan zoeken naar een auto die een nostalgische uitstraling heeft. Deze heb ik gevonden in een Simca 8 uit 1951. De Simca 8 heb ik gerestaureerd en ondertussen ben ik begonnen met een Austin Healy sprite.